wie ben ik

Ik ben Arthur Nap momenteel 44 jaar en zelfstandig ondernemer en beeldend kunstenaar.

Mijn opleiding is 3 dimensionaal vormgeven gevolg op de kunstacademie in Maastricht. Na deze opleiding heb ik 10 jaar gewerkt als display vormgever voor Vroom & Dreesmann en hiernaast ook een winkel gestart Vlieg-er-uit in Maastricht.

Deze winkel draai ik nu 22 jaar met veel plezier, toch blijft beeldend bezig zijn een grote passie. Wat zich afgelopen jaren uitte in diverse projecten van decorontwerp en bouw voor theatervoorstellingen, wedesign en grafisch vormgeving en het vervaardigen in opdracht van kroonluchters en lampen.

Vooral het laatste  vind ik erg leuk om te doen, het creëren van sfeer  in een ruimte door een object welke de ruimte nog mooier maakt dan deze al was.

De toegepaste kunt is voor mij de kunstvorm welke je het dichts een mens kan raken. Door de functionaliteit van het object wordt deze een deel van je leven van alledag.

De balans daarin vinden is voor mij de uitdaging.

Reacties zijn gesloten.